Verfcoaten

Voor de grotere objecten maken wij bij Kalfsvel Metaalcoating gebruik van onze spuithal, deze hal heeft een afmeting van 30 x 14 x 10 meter en is voorzien van 2 x een 10 ton bovenloopkraan.

In de spuithal maken we gebruik van een railtransportsysteem zodat wij uw objecten, indien mogelijk, hangend kunnen behandelen zodat er geen “oplegplekken” ontstaan. Bijkomend voordeel van het hangend behandelen is, dat dit tijdswinst oplevert omdat alle zijden van het object in 1 keer gespoten kunnen worden en niet slechts 1 zijde per laag per dag.

Direct na de juiste voorbehandeling kunnen wij in deze spuithal diverse constructies onder geconditioneerde omstandigheden d.m.v. ons airless systeem voorzien van 1 of meerdere lagen verf.

Het te gebruiken verfsysteem is afhankelijk van de doelstelling van het object en / of de voorschriften van de klant, uiteraard tellen ook zeker de voorschriften van de verfleverancier mee!

Wilt u een advies over welk verfsysteem geschikt is voor uw object, stuurt u dan een mail naar info@kalfsvel.nl met een foto en/of tekening, de afmetingen, het soort materiaal en waarvoor het
object dient.

Kalfsvel Metaalcoating gebruikt uitsluitend coatings van gerenommeerde verfleveranciers.