Per 1/7/21 géén natlak meer bij Kalfsvel Metaalcoating!

Zoals aangekondigd gaan we geheel over op poedercoating, de beste en meest duurzame aanpak in metaalcoating. Dit betekent dat we per 1 juli a.s. géén natlak meer leveren.

Ontdek poedercoaten als metaalcoating? Neem contact op!

Stap nu over op poedercoaten en ontvang 10% korting!

Poedercoaten: veel beter dan natlak
(ook bekend als verfspuiten)

Jarenlang hebben we natlak geleverd, ofwel verfspuiten, maar steeds vaker kozen wij zelf al voor poedercoaten. Waarom? Poedercoating is op elk vlak beter dan natlak. Het is direct gebruiksklaar, het is taaier waardoor het veel langer goed blijft, gemiddeld wel zo’n 30 jaar, en het bevat geen oplosmiddelen.

kalfsvel-poedercoaten-voor-constructies

Milieuvriendelijk metaalcoaten

Poedercoaten is ook veel duurzamer dan natlak. Waar natlak voor wel 30% tot 70% uit oplosmiddelen bestaat, heeft poedercoating helemaal geen milieubelastende stoffen. En omdat de poedercoating zo sterk is, blijft het heel lang goed. Het hoeft dus niet zo vaak opnieuw aangebracht te worden als natlak wat ook veel scheelt in de milieubelasting. Met poedercoaten bieden we nu dus milieuvriendelijk metaalcoaten aan, en dat is goed voor onze klanten én voor de toekomst van onze kinderen!

Direct klaar en uitstekende resultaten

kalfsvel-poedercoaten-uitstekend-alternatief

Steeds vaker wisten we klanten ervan te overtuigen om ook eens poedercoating te proberen. En keer op keer was dat een succes; klanten wilden niet meer terug naar natlak. Het eindresultaat is altijd uitstekend en dat het direct klaar is, wordt ook erg gewaardeerd!

Een van de grootste installaties voor poedercoaten: bij Kalfsvel

Om in de toenemende vraag naar poedercoating te kunnen voorzien, hebben we bij Kalfsvel Metaalcoating meer capaciteit gecreëerd. Op dit moment wordt daarom een nieuwe poedercoatinstallatie gebouwd op ons terrein; een van de grootste installaties van Nederland! Hier kunnen we objecten poedercoaten tot wel 5.000 kg en met afmetingen tot 9,0 x 3,8 x 3,6 meter.

Ontdek poedercoaten, nu met 10% korting*!

De nieuwe installatie zal eind zomer gereed zijn maar we hebben natuurlijk nu ook al cabines waarin we poedercoaten. Heeft u dus nu al een object om te laten coaten? Dan regelen we dat voor u. Met 10% korting op poedercoaten als u dat voor het eerst uitprobeert. Wilt u dat ook, of heeft u hier nog vragen over? Laat het ons weten!

*) De 10% korting is voor klanten die nu voor het eerst kennismaken met poedercoaten en geldt niet voor andere werkzaamheden. Deze aanbieding is geldig tot 31/12/’21.

Persoonlijk advies nodig?

Ontdek de mogelijkheden van poedercoaten bij Kalfsvel